Bijtringen

Siliconen bijtring

Als je je baby de opgeblazen bijtring geeft, helpt dat om hem dat leuke uitzicht goed vast te laten houden. Soms stimuleert het uitrekken van de bijtring de pijn sneller, en kun je hem dus harder inbrengen. Dit type ring kan een het tijdsverschil maken tussen het krijgen van set en het beter leren hebben van tandjes. Bijtringen zijn verkrijgbaar in vele maten om meestal de juiste pasvorm te krijgen.

Maten:

Voor het slaan: >14 mm (~0.452 in)

Voor en na het slaan: >5 mm (~0.191 in)

Waarschuwing: Bijtringen moeten niet onmiddellijk worden gebruikt nadat het hele proces van het doorkomen van de tandjes is doorlopen. Ze moeten pas worden gebruikt als je baby volwassen genoeg is om ze uit te doen. Vaak kun je de druk op de pijn stoppen. Als dit stadium is bereikt, kan de vervelende pijn bij het doorkomen van de tandjes vaak door uw baby worden tegengehouden. Het gebruik van een bijtring met tandjes kan vaak helpen om de kleverigheid in de baby’s tandjes te verlichten, ook zullen de tandjes er niet meer uitvallen zoals voor het doorkomen van de tandjes. Als uw baby wat jonger is, kunt u de tandjes op de langere ring plaatsen; hierdoor blijven de tandjes langer op hun plaats zitten en genezen de sponzigere gedeelten van de tandjes sneller. Wanneer je baby het hele tandjesproces doorloopt, zal de tandtang steeds meer een hulpmiddel voor de baby worden, om de baby te helpen de tandjes op hun plaats te krijgen zodra de tandjes doorkomen.

Hoe plaats ik een bijtring?

Koop een van de volgende dingen: Bijtringen Bijt Mate (40% in de aanbieding) (bijgewerkt) Bijtringen voor kinderspeelgoed Bijtstaafjes voor kinderen Bijtartikelen (nieuw)

De bijtring wordt meestal aan een hanger bevestigd met een knoop, een hemdsknoop, een stud, een krokodillenklem, een speld, enz. Bind de ring aan de hanger rond de nek. Soms kun je een bijtring in de maat van een blauw kruis krijgen, maar die zijn veel moeilijker om aan te liggen en vooral vervelend om te dragen. Als dat niet mogelijk is, probeer dan iets waar uw baby gemakkelijk op kan liggen, want te hard kan een bijtneusje of de achterste tandjes doen uitvallen en het gezicht van de zuigeling scheuren. Als u bijtringen omdoet, besef dan dat ze in de mond van uw baby zullen zitten. Sluit het deksel van de borst of het gezichtje. Bij sommige baby’s gaan de tandjes pas door als de ring is verwijderd. Bij deze baby’s wordt hij ingebracht door…Het vastzetten van de bijtring Schouderpilaar (in tegenstelling tot de bijtring zelf)

Zodra je baby tijdens het doorkomen van de tandjes niet meer aan de bijtring vastzit, is het belangrijk om met de Bijtfee procedure te beginnen. Zodra de periode van het doorkomen van de tandjes voorbij is (een week of 5-6 is optimaal), is het raadzaam om de bijtringen uit de mond van je baby te halen.

Stap 2: Verwijder de bijtringen

Een bijtring moet apart van de baby worden bewaard. Maak ze niet nat, doe ze in een mini ziploc zakje en gooi ze in de vuilnisbak nadat ze geactiveerd zijn en de tandjes doorkomen. Bijtringen kunnen eraf vallen of vast komen te zitten aan de poreuze delen van de tanden van het kind, waardoor de tand te lang kan worden om uit de mond te trekken, wat een baby de tijd kost die hij nodig heeft voor het doorkomen van de tandjes, het knarsen van de snijtanden, enz. Hoe de bijtringen te verwijderen: Als uw baby pas 5 weken oud is, worden de tandjes kleiner en zijn ze groter geworden.

Tandjes krijgen vereist zorgvuldige aandacht – elke hap moet een paar seconden gefocust worden! U kunt dit zelf doen, of een goede ouder kan dit voor uw baby’s doen, aangezien dit ook gebeurt tijdens het doorkomen van de tandjes, wanneer uw baby nog jong is. Tanden zijn gevoelig voor inspanning en ze zullen zich verzetten tegen plotselinge veranderingen. Als het je niet lukt om na 5 weken de bijtring uit te zetten – doe je tieners en je moeder een plezier en doe het nog een keer! Je kinderen zullen je dankbaar zijn dat je het gedaan hebt – ze zullen het niet doorvertellen(!); het is hun hygiënisch beleid, dus herhaal deze fout niet

Je tanden zijn al jong genoeg: Bijtringen kunnen elk moment in een week worden verwijderd. Kijk eerst in de mond, vooral tussen één en drie, onder het tandvlees. Ongeveer 8 tot 15 tandjes groeien normaal als tanden. Je kunt een verende bobbel boven de tandvleeslijn voelen, dat is de nieuwe tand die doorkomt.

Lees meer:
Gepersonaliseerd speenkoord