Een inleiding tot elektriciens

Feiten over elektriciens

Het woord elektricien komt van de uitdrukking “werkgever”, wat betekent dat je “je handen vuil moet maken” bij het uitvoeren van onderhoud aan elektriciteit. Een werknemer moet in staat zijn de wetenschap achter elektriciteit te begrijpen en het onderhoud aan elektriciteitssystemen te kunnen uitvoeren. Een werknemer hoeft geen computernerd te zijn. De elektricien moet ervoor zorgen dat de veiligheid van de consument gewaarborgd blijft door preventief onderhoud van elektrische systemen. Het preventieve onderhoud van elektrische systemen omvat het regelmatig opsporen en schoonmaken van lekken, regelmatige temperatuurmetingen en tests om ervoor te zorgen dat er een goed stroomcircuit en een goede stroombron is.

Wat moet een elektricien weten over elektriciteit?

Ten eerste moet een elektricien kunnen herkennen wat de verschillende elektrische systemen in een gebouw nodig hebben voor een goede werking.

Ten tweede moet de elektricien in staat zijn te bevestigen dat er stroomtoevoer is naar elk elektrisch systeem.

Bijna elk huis of kantoor bestaat uit verschillende elektrische systemen. Het elektrische systeem bestaat uit wisselstroom. Elk elektrisch systeem heeft een verschillend voltage en ook een verschillende stroomsterkte. De stroomsterkte-eis betekent dat elk elektrisch systeem een stroombron nodig heeft om te kunnen werken. Er kan een enkele stroombron zijn of twee of meer.

Een condensator wordt gebruikt om een apparaat van stroom te voorzien, terwijl een membraan wordt gebruikt om een apparaat van stroom te voorzien. Een membraan is op zijn beurt verbonden met een elektromechanische schakelaar. De elektromechanische schakelaar leidt vervolgens de wisselstroom door een draadspoel, die tot een strakke spoel om het membraan is gewikkeld. De spoel wordt vervolgens verbonden met een uitgang waardoor stroom door de spoel kan stromen. Om de spoel af te sluiten, wordt een draad rond het midden van de spoel gedraaid.

Zoals u ziet, zijn er veel onderdelen bij betrokken, en elk onderdeel heeft een specifieke functie. Het is belangrijk te onthouden dat niet alle onderdelen van elk systeem onderling verwisselbaar zijn.

Elk elektrisch onderdeel, zoals een schakelelement, schakelaar, transformator, enz., is speciaal gemaakt om zijn taak te vervullen, en zal zijn taak niet goed vervullen indien andere onnodige componenten aan de samenstelling ervan worden toegevoegd. Bijvoorbeeld, een hoogspanningstransformator zal zijn werk niet goed doen als er een tweede spoel van draad rond de magnetische shuntwikkeling wordt toegevoegd.

De verwachte verschijning van de nieuwe generatie telefoonsystemen belooft een groot voordeel voor de consument te worden, omdat de term telefoonsysteem zal worden vervangen door de term spraaksynthesizer. Het hoofdidee van deze spraaksynthesizer is de integratie van spraaksynthese en stemherkenning.

De telefoonsystemen die door deze technologie worden gesynthetiseerd, noemen de mobiele telefoon. De mobiele telefoon zal in staat zijn de stem te herkennen van de persoon die het nummer heeft gedraaid en zal ook de stem van de beller herkennen. De stem zal ook worden gesynthetiseerd. Het is net een spiegel; het zal zich gedragen en eruit zien als de echte persoon. De illusie van persoonlijke identiteit zal worden bereikt. De gebruiker zal niet eens weten dat hij met een machine spreekt.