Hoe berekent u uw houten verlengingen

Aanbouw Eindhoven

Houten bijgebouwen – dit zijn houten gebouwen die bovenop een fundering of een soortgelijke verhoogde structuur worden gebouwd. De meeste zijn 1700mm (Library) hoog. Ze zijn relatief goedkoop omdat de constructie ervan goedkoop is.

Stucwerk uitbouwen – deze zijn iets anders. Ze zijn gemaakt van modern stucwerk met een sierlijke afwerking. Ze zijn meestal ongeveer 700mm hoog en meestal ondersteund door kolommen. Deze zijn eeuwenoud en worden beschouwd als traditionele gebouwen.

Stone extensions – deze zijn gemaakt van steen, meestal graniet. Ze zijn meestal 100 toroom hoog. Stone extensies zijn meestal duur vanwege hun kwaliteit. Een basis extensie moet ongeveer 1200 dollar kosten. Natuurlijk, dit omvat niet arbeid op het project.

Uitbreidingen in gegoten beton – deze worden meestal aangetroffen in kantoorgebouwen. Het is het goedkoopste bouwmateriaal en vereist meestal minder geld om te voltooien. Bijvoorbeeld de kosten van een gebruikt materiaal varieert meestal van ongeveer $ 1000 tot / – 1500. Voor veel van deze projecten zijn vergunningen nodig.

Droge stenen muren – meestal worden deze gemaakt van uw plaatselijke steen. Dit materiaal wordt ‘s nachts verzameld, meestal na het werk van het bouwproject (of de bouwprojecten). Het is droog, dus het zou niet meer dan één tot twee dagen moeten duren om te drogen.

Calciet blokken – zijn ook bekend als calciet blokken. Het zijn zeer sterke en klassieke installaties. Ze worden gemaakt door poedervormig calciumcarbonaat door een reeks gaten te voeren die door stralen zijn ontstaan. Het is moeilijk om deze blokken in een commerciële omgeving te vinden. Ze kosten ongeveer $900. De helft van de prijs van het gebruik van calciet voor een uitbreiding is echter voor de ontploffingsuitrusting. Het hangt af van de locatie van de bouwplaats, wanneer en hoe groot de bouwplaats is, en wat voor soort blok de eigenaar wil. Deze methode wordt meestal gebruikt voor commerciële bouw.

Berekening van kosten en materialen

Voordat u het bedrag berekent dat u nodig zult hebben voor materialen (de prijzen verschillen per land), is het belangrijk rekening te houden met uw budget. In een land zijn ze bijvoorbeeld goedkoper dan in een ander land. Maak een schatting van de prijs die u per maand nodig zult hebben en vermenigvuldig dit met de gemiddelde kosten per kamer in uw land.

Berekening van de kosten-tijd

Iets anders dat zeer belangrijk is, is te berekenen hoeveel het zal kosten om een aanbouw te bouwen. Om u daarbij te helpen, kunt u een schatting maken van de tijd die u nodig denkt te hebben voor de bouw van de aanbouw door de prijzen van de materialen te controleren. Maak een schatting van de tijd, inclusief de bouw ter plaatse, en vermenigvuldig dit met de materiaalkosten. Als u niet wilt rekenen, controleer dan de prijzen van de materialen aan de hand van de schatting van de kosten van elk materiaal. Bereken het verschil tussen de bouwtijd en de kosten door rekening te houden met de meeste bouwwerkzaamheden ter plaatse, voor zover pompapparatuur uit de Perzische Golf wordt gebruikt.

Berekening van het verschil tussen prijs en tijd

Als u de tijd moet schatten, vermenigvuldig dan de tijd met de kosten of met een andere factor, die tijdelijk kan zijn voor de verlenging. Bedenk altijd dat een aannemer zijn eigen schema heeft. Daarom is de beste tijd om deze oude berekening te doen is wanneer ze weten weken te gaan, wat betekent dat het gemakkelijker zal zijn om ze in te plannen.

Er zijn veel materialen en constructietips nodig voor de oude uitbreidingen. Maar, uiteindelijk, moet u een algemeen idee hebben over hoeveel het werk dat gedaan moet worden is. Dan kunt u de uiteindelijke kosten te weten komen.

Lees meer:
Aannemersbedrijf Eindhoven