Hoe te voorkomen dat u wordt opgelicht wanneer u in een telefoon investeert

Catalogusnummering: Uw toestel heeft een uniek nummer dat er permanent aan is toegewezen. Zo kunt u het gemakkelijk identificeren in geval van ongelukken of diefstal. Dit is meestal een driecijferig nummer dat een unieke weergave is van het modelnummer. Zodra u dit nummer hebt, kunt u naar de dichtstbijzijnde winkel voor laptopreparatie gaan die mobiele technici aan boord heeft. Als er geen laptop reparatie telefoonwinkel bij u in de buurt is, kunt u zelfs naar de dichtstbijzijnde Best Buy gaan om te zien of daar iemand is die weet wat de beste telefoon reparaties voor uw Smartphone zijn.

Model identiteiten: Veel mensen hebben modellen die niet overeenkomen met de opgeknapte modellen. Dit is gewoon te wijten aan het verschil in de manier waarop elk model is vervaardigd. Uw telefoon kan worden geleverd met een vooraf geïnstalleerde SIM-kaart. Neem uw telefoon mee naar het servicecentrum en vraag bij welke van de drie mobiele operators u een SIM-kaart hebt gekregen. Als dit niet mogelijk is, ga dan terug naar de eigenaar van de telefoon en vraag hem of haar de SIM-kaart van de telefoon te openen, zodat u kunt vaststellen welke van de drie correct is.

Beoordelingen: Kijk op de website van de fabrikant van de telefoon, die uitgebreide recensies over de specificaties van de telefoon zou moeten bevatten en diensten bieden zoals een website laten maken. Deze brengen je vaak naar een sectie waar je zelf kunt beoordelen of de telefoon geschikt is voor jou. Hoewel ik uit eigen ervaring zou zeggen dat je je meer zorgen moet maken over hoe lang de batterij van de telefoon meegaat. Langere batterijen betekenen dat de telefoon langer opgeladen blijft, en dat u uw vaste lijn een paar dagen langer kunt gebruiken.

Kosten: Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden. De meeste telefoondiensten hebben een rekening die u elke maand een bepaald bedrag kost. Je moet ervoor zorgen dat je budget in het bedrag dat u uitgeeft aan uw telefoon en vergeet niet dat dit een grote business en het maken van een paar extra dollars op uw telefoonrekening kost je niet zo veel als wat je daadwerkelijk uitgeeft aan uw telefoonrekening.

onbetrouwbaarheid: Er is in principe geen betrouwbaarheid van de telefoons die in de fabriek worden geleverd. Het beste wat je kunt doen is jezelf een telefoon bezorgen in een draadloos netwerk. De meeste deskundigen adviseren dat u een SIM-kaart van een andere provider gebruikt om te voorkomen dat u een telefoon krijgt die is vergrendeld op het netwerk.

ontgrendelde telefoons: Als u absolute privacy wilt, kunt u de telefoon ontgrendelen en gebruiken zonder een maandelijks of jaarlijks contract. Zonder contract kunt u uw telefoon mee naar huis nemen en gebruiken.

contracten: Begrijp de soorten contracten die meestal worden gehouden door de maker van de telefoon. Mag je bijvoorbeeld niet zelf kiezen welke service je wilt van de telefoonmaker? Meestal concurreer je met andere telefoongebruikers en telefoonaanbieders. Telefoongebruikers die hun bestaande telefoon willen herverzekeren, zullen merken dat een telefoonverzekering een goede investering is.

Kortom, er zijn veel dingen die u kunt doen om te voorkomen dat u wordt opgelicht wanneer u in een telefoon investeert. U moet echter ook begrijpen dat aanbieders van telefoondiensten de tarieven die zij in rekening brengen per minuut moeten structureren. Ook moet u een betrouwbaar overboekingsbedrijf vinden dat u de beste tarieven per minuut kan geven.