Hoe uw telefoon te beschermen

Volgens een recente schatting duurt het gemiddeld 20 minuten om een telefoon (smartphone) te repareren. Dat betekent dat als je een servicebezoek hebt dat is gepland op een ander tijdstip dan 9 uur ‘s ochtends, het kan arriveren voordat je op je voeten kunt staan. Dat betekent dat als je een afspraak moet maken voor een iPhone reparatie, je minstens 1 uur in de rij moet staan, ook al heb je de afspraak niet gemaakt. De telefoon reparatie industrie over de hele wereld wordt geconfronteerd met verschillende problemen die worden veroorzaakt door het overmatig gebruik van smart phones. Problemen met batterijen, hardware en software corruptie, en niet te vergeten virussen en malware komen maar al te vaak voor. Deze problemen zijn te belangrijk om te negeren of over het hoofd te zien.

1. Overheating

Om oververhitting te voorkomen, kunt u enkele voorzorgsmaatregelen nemen. Zorg ervoor dat uw telefoon niet op een warme plaats wordt bewaard, omdat het toestel dan oververhit kan raken. Als het toestel te warm is, kan het effect worden versterkt. Wat u ook kunt doen, is uw telefoon uit de buurt van direct zonlicht houden. De schade kan ook al zijn aangericht, en het kan niet worden geholpen dat de stralen die het toestel bereiken van een kant komen die niet zo direct is.

2. Kortsluiting

Er zijn enkele problemen die uw telefoon onverwacht kunnen laten afgaan. Een daarvan is het circuit. Het volume kan afnemen, of anderszins gedempt worden. Een neveneffect hiervan kan zijn dat uw headset niet werkt, of een naastgelegen headset. U kunt de aansluiting van de headset controleren op losse verbindingen, of losse besturingskaarten.

3. Virus

Een geval van een slecht functionerende telefoon is dat van een virus. De meeste virussen belemmeren de toegang van uw telefoon. Er zijn virussen die telefooncontacten kunnen dupliceren, en sommige die het toestel hard raken en het als een honkbalknuppel gebruiken. Maar sommige virussen kunnen al uw contacten wissen, of, nog belangrijker, elke vriend die u aan uw adresboek hebt toegevoegd.

Er zijn een paar manieren waarop u zich tegen virussen kunt beschermen. Ten eerste kunt u ervoor kiezen om een antivirus te gebruiken, die uw computer zal beschermen tegen een aantal van de meest voorkomende virussen. Door voor een antivirus te kiezen, bent u er ook zeker van dat u aan de veiligere kant staat als het op virussen aankomt. Ten tweede kunt u uw telefoon beschermen met een batterijhouder. Het werkt net als een aktetas of een lederen aktetas. De case is duurzaam en dik genoeg om uw mobiele telefoon te beschermen.

Net als ons lichaam hebben telefoons verschillende behoeften. Wat belangrijk is om je toestel te beschermen, is dat je de juiste instellingen kent en weet hoe je het veilig kunt gebruiken. Als u niet alle instellingen op het scherm wilt hebben, kunt u altijd de helderheid afzonderlijk uitschakelen. Als u een apparaat gebruikt dat heel licht is, kunt u het in een broekzak of in een handtas dragen. Maar hoe vaak u het ook meeneemt, zorg ervoor dat het in een hoesje zit waar het droog en vlekvrij blijft.

Lees meer:
Telefoon winkel