Moderne Kunst

Moderne kunst kopen

De kunstenaars voegen meestal uitbundige of specifieke grafische elementen toe aan de zichtbare werkelijkheid, maar verwijzen niet altijd naar de werkelijkheid op een zodanige wijze dat de vastgelegde beelden een overtuigende voorstelling opleveren. In de meeste moderne kunst zijn massieve wolken, grote figuren, over elkaar heen geplaatste voorwerpen of zelfs figuren die alleen in de geest van de kunstenaar bestaan, te zien.

Moderne kunst is tegenwoordig een primaire oorzaak van populaire cultuur. Mensen luisteren naar muziek, kijken naar Tv-programma’s, spelen spelletjes en gebruiken vooral hun ogen en handen om ermee om te gaan. Moderne kunst heeft grote invloed op de computerindustrie en op veel populaire kunstvormen zoals mode.

Net als het boeddhisme heeft ook de moderne kunst te maken met tal van andere cultureel-politieke stromingen, waaronder de waarden en doeleinden van regering, religie, kunst en amusement. Niet mogelijk om hier een uitgebreide lijst te geven, maar hier zijn er verschillende: Nazi Kunst , Nazi Duitse Kunst , Español Kunst, Breakdance Kunst, Digitale Kunst, Science Fiction Kunst, Griekse en Romeinse Kunst, Japanse Kunst, Neoclassicisme , Dada Kunst, Late Romantiek, James Joyces Ulysses , Romantiek en Modernisme, Neo-Moderne Kunst, Amerikaanse Moderne Kunst, Art Nouveaux, Abstracte Kunst, Neoclassicisme , Art Deco , Europese Moderne Kunst, Art Deco Kunst, Italiaanse Moderne Kunst , Impressionisme en Klassieke Kunst . Meer voorbeelden van moderne kunst vindt u hier, hier , en hier .

De moderne kunst kan worden gezien als een revolutionaire ontwikkeling in de geschiedenis van de kunst. De waarde van kunst steeg aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw in een razend tempo, als gevolg van het economische voordeel dat de industriële productie opleverde. Kunstenaars probeerden hun ideeën op een nieuwe en andere manier tot uitdrukking te brengen, onder meer door lelijke dingen te doen en schilderijen en beeldhouwwerken massaal te beschadigen. De marktwaarde van zogenaamde trash werd echter overgewaardeerd, vooral omdat kunsthistorici veel tijd en geld verloren met het bespreken ervan. De moderne kunst kan worden omschreven als een overdreven kritiek op de zogenaamde “gepolijste kunstenaars”, aangezien de meeste van deze kunstenaars voor het grootste deel van hun werk gebruik maakten van traditionele modellering en afspraken, waarbij ze ook veel verschillende bronnen stalen en probeerden verder te gaan dan de bestaande discoursen.

Hoewel sommige kunstenaars de moderne kunst nog steeds afwijzen, wordt het conflict tussen modernisten en modernisten geleidelijk aan sterker, en The New York Times is over het algemeen van de moderne kunst, hoewel het enige discussie uitlokt. De vijanden van de moderne kunst nemen gewoonlijk hun toevlucht tot duistere en sinistere metaforen om deze kunst te beschrijven, vandaar dat scheppers uit een dergelijke toestand de moderne kunst als vulgair en onsmakelijk beschouwen. Disney heeft Coney Island gesloten vanwege de moderne kunst, en niet vanwege de kunstkritiek. Zoals gezegd, is de New York Times typerend voor de modernistische pers als het gaat om kritiek op moderne kunst.

Sinds het begin van de 20e eeuw is de term “moderne kunst” synoniem met een stijl van het combineren van fijne wetenschap, technologie, architectuur en popcultuur. De term werd over het algemeen gekenmerkt door het gebruik van eclectische kleuren en veel detail en ontwerp-subjectieve aanwijzingen.

Sinds de prestaties van verschillende modernisten werden bekritiseerd door Defend Modern Art (pdf), heeft het grootkapitaal kunstcritici gemanipuleerd en ingehuurd om een anti-moderne kunstagenda door te drukken. Sommige kunstacademici zijn zelf betaald door bedrijven die betrokken zijn bij de heimelijke verstandhouding in de kunstwereld en zij staan vaak vijandig tegenover kunstenaars die niet de duidelijk gekozen mainstream mode volgen. De Europese Commissie en het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken worden sinds de jaren tachtig door het nieuwe rechtse mainstream kunst establishment gebruikt als betaalde lobby’s.

Lees meer:
Tuinbeeld kopen